Kniha Culinaria Španělsko - [kulinární průvodce] - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Hodnotil 1 uživatel

Marion Trutterová, editorka ; Günter Beer, fotograf

nakladatel Slovart
rok vydání 2009
vydání 1. vyd.
jazyk česky
místo Praha
stran 488
rozměry 26 cm
poznámka barev. il., mapy, portréty
ISBN 978-80-7391-269-7 (váz.)

Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci," řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím - máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(541)
Zlín
1870 Kč

stav: téměř jako nová

kniha 1870 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  119 Kč
Zásilkovna  99 Kč
Balíkovna  99 Kč
osobní předání – Zlín  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 14 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 11krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy