Kniha Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů

kniha Bezpečnost pokrmů v gastronomii HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování, České a slovenské odborné nakladatelství 2004
rok vydání 2004
vydání Vyd. 1.
Zobrazit více
nakladatel České a slovenské odborné nakladatelství
místo Praha
stran 183
rozměry 30 cm +
poznámka barev. il.
ISBN 80-903401-0-5 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

3 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Historie prodejů

Prodáno 2krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)