| jazyk | česky | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2014 | ||||||||
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Chutné a zdravé recepty BEZ MOUKY a BEZ CUKRU. Zkuste hřešit zdravě! Jedinečná kniha zdravých a chutných dezertů. Obsahuje recepty bez klasické mouky a bez klasického cukru, které jsou vhodné pro osoby trpící intolerancí nebo alergií na lepek, pro všechny, kteří si chtějí udržet štíhlou linii a zároveň se nedokážou vzdát sladkostí, ale i pro diabetiky či sportovce. Každý recept zahrnuje informace o nutričních hodnotách, glykemickém indexu a často doporučení, kdy se konkrétní dezert může konzumovat. Tatiana Jelínek se narodila v Ružomberku, vystudovala Ekonomickou fakultu v Banské Bystrici. Dlouhodobě se zajímá o zdravou výživu. Ukončila studium Výživy podle principů tradiční čínské medicíny (TCM) ve Vídni. Kniha obsahuje i vlastní autorčiny recepty, které byly často inspirované místy, jež navštívila. V současnosti se vzdělává v institutu TCM v Praze se zaměřením na akupunkturu a fytoterapii.
Prodáno 3krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)