Oded Schwartz ; fotografie Ian O'Leary ; aranžování pokrmů Oded Schwartz
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2010 | ||||||||||||
| vydání | Vyd. 2. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý
| kniha | 420 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 170 Kč |
| Zásilkovna | 110 Kč |
stav: nová, jen prolistovaná
| kniha | 290 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 99 Kč |
| osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
| osobní předání – Nový Lískovec (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
| Brno - centrum, ev. dle dohody | |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.
Prodáno 15krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)