Eliška Škvařilová, Jiřina Borková
| rok vydání | 2008 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Dopřejte si cukroví nebo dezert, aniž byste porušili zásady zdravé výživy! Dobroty připravené podle této knihy potěší i zásadové zastánce racionálního stravování a biokuchyně. Objevte kouzla, která dokáže celozrnná mouka, vychutnejte sladkou chuť bez rafinovaného cukru a využijte tělu prospěšné vlastnosti zdravých tuků. Tato jedinečná publikace vám předkládá recepty s celoročním využitím – Vánoce, Velikonoce, rodinné oslavy či nedělní odpoledne. Díky úvodní části, která vás naučí pracovat s alternativními zdravějšími surovinami a která přináší tabulky převodů pro záměny přísad, se tato kniha stává také moderní učebnicí středních škol potravinářského zaměření.
Prodáno 5krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)