Manuela Heider de Jahnsen ; [z německého originálu ... přeložil Miroslav Hubáček]
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2009 | ||||||||||||
| vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny. Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni. Starý ideál ,,stravy jako léčebného prostředku'' nalézá v dnešní době opět svůj význam, ikdyž je v současnosti dávána před moudrostí přednost pouhým vědomostem. Filosofie a praktické užívání stravy tak, jak je představeno v této knize, může člověku pomoci při optimalizaci svého zdravotního stavu, při předcházení nemocem a může dokonce podporovat i účinky terapeutického působení. (prevence a léčení stravou : čínské učení o výživě)
Prodáno 22krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)