Kniha Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa - certifikovaná metodika : [metodická pomůcka pro zemědělskou praxi] - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

David Zapletal, Pavel Suchý, Eva Straková

kniha Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa certifikovaná metodika : [metodická pomůcka pro zemědělskou praxi], Veterinární a farmaceutická univerzita Brno 2012
rok vydání 2012
vydání Vyd. 1.
Zobrazit více
nakladatel Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
místo Brno
stran 39
rozměry 25 cm
poznámka barev. il.
ISBN 978-80-7305-615-5 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

2 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)