Kniha Gurmán v Paříži - ucelený průvodce po 102 nejlepších restauracích ve městě nad Seinou - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Alexander Lobrano ; fotografie Bob Peterson ; [z anglického originálu ... přeložily Emílie Harantová a Zuzana Pavlová]

jazyk česky
rok vydání 2010
Zobrazit více
nakladatel Slovart
místo Praha
rozměry 24 cm
poznámka il., portréty, plány
ISBN 978-80-7391-321-2 (váz.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(2692)
Chodov
290 Kč

stav: dobrý stav!

Pevná vazba, v roce 2010 vydal Slovart.
Kniha je zachovalá a nepoškozená - pěkný stav!

kniha 290 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Chodov (Praha)  0 Kč
200 Kč

stav: Jako nova viz foto

kniha 200 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  92 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Balíkovna  75 Kč
(14097)
340 Kč

stav: velmi dobrý

Původní cena: 499,-

kniha 340 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  130 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč

Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Pokud správný zážitkový cestovatel touží po tom, aby se při cestě do Paříže také dobře najedl, nemůže si přát lepšího společníka než tuto okouzlující, vlídnou a autoritativní publikaci Alexandra Lobrana. Po mnoha letech první nový komplexní průvodce po opravdu dobrých restauracích města na Seině. Autor se dělí o svůj osobní výběr 102 nejlepších restaurantů, z nichž každý vylíčil ve výstižných, vtipných a živých popisech. Jsou nepostradatelné pro nalezení vynikajícího jídla i požitkem pro čtení. Lobrano představuje nejnadanější mladé šéfkuchaře, nejútulnější bistra, cenově nejvýhodnější možnost se dobře najíst - včetně těch restaurací s haute cuisine, které za utracené peníze skutečně stojí - a tajná místa, která Pařížané milují nejvíce, společně s informacemi o nejlahodnějších jídlech, prostředí, klientele a historii každé restaurace. Různé aspekty stolování v Paříži vystihuje série milých esejů, například "Stůl pro jednoho" (jak se najíst o samotě), "Čtyři roční období" (nejlepší sezonní jídla v Paříži) a "Jíst nevyslovitelné" (návod, jak se naučit jíst to, co vám podle vašeho názoru nechutná). Všechny restaurace jsou vyznačeny na užitečných mapách, kniha je ilustrována krásnými fotografiemi pořízenými fotografem časopisu Life, které v nás ještě více povzbudí chuť okusit Paříž.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Mohlo by vás zajímat


Poslední navštívené (vypsat vše)