Jiří Altera, Libuše Alterová
| rok vydání | 2005 | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | Vyd. 2. | ||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.
(reklama)
Technologie pro 3. ročník SPŠPT [střední průmyslové školy potravinářské technologie]obor výroba cukru a cukrovinek
Technologie pro třetí ročník střední průmyslové školy potravinářské technologievýroba chleba a jemného...
3 poptávky
Školní atlas mikroorganismů pro 1. až 4. ročník SPŠ [střední průmyslové školy] potravinářských
274 Kč
2 poptávky