[z anglického originálu ... přeložili Eva Brdičková ... et al.]
nakladatel | Slovart |
---|---|
rok vydání | 2001 |
vydání | 3. české vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 256 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | il. (některé barev.) |
ISBN | 80-7209-241-3 (váz.) |
Bohatě ilustrovaná příručka pro restaurátory amatéry aneb Jak udržovat, renovovat a opravovat všechno cenné a hodnotné ve vaší domácnosti. Čištění a ošetření - jak jednoduše a bezpečně odstranit nečistotu, starou špínu, skvrny, rez, zašlý lesk a mapy. Opravy a renovace - podrobný a názorný návod ke stovkám jednoduchých oprav. Tipy jak a kde nakupovat - cenné rady a profesionální zkušenosti, čeho si všímat a jak objevit vady při nákupu starožitností.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: zachovalá, viz poznámka
Knihu jsem koupila, ale přišla "poškozená". V horní části byla polita lepidlem a listy byly tedy slepeny. Snažila jsem se o rozlepení, zdá se, že to list po listu půjde, ale nebaví mně to.
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Nový Jičín | 0 Kč |
Nový Jičín obvykle odpoledne po 16. hod., Štěpánov obvykle 8-14, Olomoucí jen projíždím, lze předat na zastávce tramvaje Fibichova v po a čt cca v 18:30. Rožnovem o některých víkendech projíždím (trasa NJ-Prostřední Bečva). Nyní v zimě téměř vůbec. |
stav: Bez vad
kniha | 280 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
osobní předání – Strachotín (Břeclav) | 0 Kč |
stav: Originál vazba
Kniha je v pěkném stavu.
kniha | 290 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 90 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
stav: OK
kniha | 350 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Brandýs nad Labem (Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, okr. Praha-východ) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 8krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.