Anne Iburg ; [z německého originálu ... přeložila Hana Kendíková]
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2004 | ||||||||||||
| vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý
| kniha | 60 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
| osobní předání – Beroun-Centrum (Beroun) | 0 Kč |
| osobní předání – Hořovice (Beroun) | 0 Kč |
| Kdykoli | |
stav: nová
zásilkovna
| kniha | 100 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| osobní předání – Běchovice (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Podolí (Praha) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
V další knize z řady praktických lexikonů, najdete vše o historii, výrobě, obsahových látkách a zajímavostech octů a olejů. Dozvíte se nejen o použití v kuchyni podle různých chutí, o nákupu a skladování, ale také o tom, jak můžete octy a oleje sami aromatizovat. Velké množství klasických i nových receptů vám umožní nové poznatky ihned realizovat.
Prodáno 5krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)