Kniha Technologie pro dvouletý učební obor Potravinářská výroba se zaměřením pro masnou výrobu - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotil 1 uživatel

Vladimír Štván ; Blanka Kohoutová

nakladatel Olympia
rok vydání 1985
místo Praha
stran 204
rozměry 21 cm
poznámka obr., tb., fot.

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(127)
Tábor
560 Kč

stav: nová

kniha 560 Kč
Zásilkovna  102 Kč
osobní předání – Tábor  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


ossis 23. 02. 2021
Učebnice systematicky, přehledně a srozumitelně vykládá problematiku zpracování masa ve všech třech výrobních fázích – jatečnictví, bourání masa a masné výrobě. Závěrečné kapitoly knihy jsou věnovány zpracování ryb a drůbeže.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy