Kniha Technologie pro dvouletý učební obor Potravinářská výroba se zaměřením pro masnou výrobu - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotil 1 uživatel

Vladimír Štván ; Blanka Kohoutová

rok vydání 1985
Zobrazit více
nakladatel Olympia
místo Praha
stran 204
rozměry 21 cm
poznámka obr., tb., fot.

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

1 zájemce

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Historie prodejů

Prodáno 3krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


ossis 23. 02. 2021
Učebnice systematicky, přehledně a srozumitelně vykládá problematiku zpracování masa ve všech třech výrobních fázích – jatečnictví, bourání masa a masné výrobě. Závěrečné kapitoly knihy jsou věnovány zpracování ryb a drůbeže.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)