| rok vydání | 2009 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: úplně nová
| kniha | 450 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
| osobní předání – Rybárny (Uherské Hradiště) | 0 Kč |
| Vodní 121, Uherské Hradiště dle domluvy | |
stav: jako nová
| kniha | 490 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Kopřivnice (Nový Jičín) | 0 Kč |
| Provozovna Antikvariát & Zahrada na ulici Školní 157/12, Kopřivnice. Provozní doba je vyvěšena na provozovně a uvedena na eshopu. Při osobním předání je aktuální provozní doba zasílána emailem. Pošlu i na Slovensko, cena pak dohodou podle váhy. | |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody, začínajícím i zkušeným zpracovatelům ovoce, nabízí tato knížka v jednotlivých kapitolách přehled o tom, jak si vyrobit kvalitní šťávy, vína a ovocné destiláty. Krok za krokem vede čtenáře od výběru ovoce přes jeho úpravy a zpracování až ke konečným produktům. Kapitola o výrobě ovocných destilátů je zpracována na základě nejnovějších poznatků a zkušeností z této oblasti. Zvláštní kapitola je věnována smyslovému hodnocení destilátů vyrobených z nejčastěji zpracovávaných druhů ovoce v ČR. V knize popsané nemoci, chyby a vady vín a destilátů vám pomohou odhalit příčiny jejich vzniku.
Prodáno 14krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)