Vladimír Doležal ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
rok vydání | 2009 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 4. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
lamino vazba, běžný stav, 200 stran
kniha | 99 Kč |
Zásilkovna | 99 Kč |
Balíkovna | 99 Kč |
osobní předání – Mělník | 0 Kč |
Knihkupectví Želví doupě, Ostruhova 58 Mělník - po potvrzení připravené objednávky |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Více než 300 originálních receptů na přípravu zvěřiny a ryb, které autor zaznamenal z velké části mezi profesionálními a amatérskými myslivci a rybáři. Součástí jsou i recepty ze specializovaných restarurací.
Prodáno 4krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)