Kniha Analýza nebezpečí a kritické kontrolní / ochranné body - HACCP : Praktická příručka k zabezpečení zdravotní a hygienické nezávadnosti potravin pro výrobce, prodejce a kontrol. instituce - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Zdeněk Matyáš ;

? obálka není k dispozici
rok vydání 1993
Zobrazit více
nakladatel Státní zdravotní ústav
místo Brno
stran 85
poznámka 24 obr., fotogr., 9 tab
ISBN 80-900035-3-2

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

2 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)