Walter Long a Meili Lin ; [z anglického originálu ... přeložil Marek Štýs]
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2009 | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Velmi pěkný stav
B
| kniha | 69 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
| Zásilkovna | 99 Kč |
| Balíkovna | 75 Kč |
stav: viz dále
Vazba knihy: měkká / brožovaná
stav: nová, nečtená
| kniha | 109 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
| Zásilkovna | 99 Kč |
| Balíkovna | 79 Kč |
| osobní předání – Královo Pole (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: nová
| kniha | 110 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
| Zásilkovna | 100 Kč |
| Balíkovna | 80 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Autoři této stručné a praktické kuchařky dokazují, že k přípravě vynikajícího čínského jídla pro celou rodinu či hosty není zrovna nutné čarovat. Barevné a exotické pokrmy jsou zde zpřístupněny prostřednictvím jednoduchých receptů a postupů, autoři nevyžadují vzácné ani drahé ingredience a několik čínských produktů, které jsou běžně k mání, vám dokonce i při prvních pokusech dopomůže k přípravě autentického čínského jídla, které všem zachutná. Ilustrace malířských a řezbářských mistrů a praktické postupy a rady činí z této knihy vítaný dar pro každého kuchaře.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)