Štěpánka Orsáková, Eva Obůrková
| rok vydání | 2010 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Zachovalá
| kniha | 85 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 115 Kč |
| Zásilkovna | 99 Kč |
| Balíkovna | 75 Kč |
stav: nová, nepoužívaná
| kniha | 199 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Lomnice nad Popelkou (Semily) | 0 Kč |
| Místa v okolí Lomnice nad Popelkou do cca 20 km (Turnov, Jilemnice, Semily, Jičín, Nová Paka). Termín a konkrétní místo předání po vzájemné domluvě. | |
stav: mírně poškozená
| kniha | 70 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Co byste řekli cestám po stopách kuchyně našich předků ze všech regionů Čech, Moravy a Slezska? Cestování, spojené s poznáváním, se přece dá skvěle spojit s ochutnáváním typických krajových specialit. A aby putování, objevování a pátrání po dobrotách bylo co nejjednodušší, k tomu vám poslouží projekt Ochutnejte Českou republiku. V knize naleznete téměř 200 receptů na přípravu českých regionálních jídel včetně fotografií. Recepty jsou rozčleněny na polévky, hlavní jídla a deserty a u každého z nich je uveden seznam surovin, doba přípravy a podrobný postup. U všech regionů vám poradíme tipy na výlety a zajímavosti související s jídlem, abyste mohli speciality příjemně zažít na malé procházce. Zbývá už jen popřát šťastnou cestu a dobrou chuť.
Prodáno 2krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)