Tobias Pehle & kolektiv ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Sklenářová]
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2009 | ||||||||||||
vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2009 Stav: Velmi dobrý, neautorská dedikace. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 54 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: velmi pěkná
Možné drobné kosmetické vady, stav viz foto
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Říčany (Praha-východ) | 0 Kč |
Antikvariát v Říčanech na ulici 17. listopadu 23 Prosíme o vyzvednutí nejpozději do 14 dní od objednání, děkujeme |
stav: VÝBORNÝ STAV NOVÉ
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 109 Kč |
osobní předání – Borovina (Třebíč) | 0 Kč |
Třebíč |
stav: Čtená ale velmi pěkná
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
stav: Velmi pěkný stav
kniha | 109 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 99 Kč |
Balíkovna | 79 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: DOBRÝ
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Zásilkovna | 110 Kč |
stav: jako nová
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 78 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Plzeňské Předměstí (Rokycany) | 0 Kč |
osobní předání – Ruzyně (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Čokoládu miluje snad každý. Kdo se chce ale o ní také více dozvědět, nalezne mnoho zajímavých informací na stránkách tohoto lexikonu. Čokoláda je tu představena jako fenomén, který hýbe světem chutí, obchodu, ale i módy. Čtenář se dozví vše o její výrobě, druzích a použití. Nahlédne do vyhlášených prodejen pralinek a zjistí, jak lze čokoládu netradičně využít v kuchyni. Nechybí ani několik receptů na čokoládové téma.
Prodáno 3krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)