Kniha Fyziólogia chuti - Úvahy o gastronomickém umění: dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
rok vydání 1987
vydání 1
Zobrazit více
nakladatel Tatran
místo Východoslovenská tiskárna Košice
stran 216
rozměry 17/24

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(79)
Beroun-Závodí, Hořovice
50 Kč

stav: Čtená, pėkná

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Beroun-Závodí (Beroun)  0 Kč
osobní předání – Hořovice (Beroun)  0 Kč
(249)
Hořovice
50 Kč

stav: nečtená

trochu natržený papírový přebal
flíček od prachu na horní ořízce

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  95 Kč
Zásilkovna  90 Kč
osobní předání – Hořovice (Beroun)  0 Kč
(265)
Kutná Hora-Vnitřní Město
50 Kč

stav: jako nová

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  129 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Kutná Hora-Vnitřní Město (Kutná Hora)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)