Vladimír Poštulka ; [ilustrace Helena Dubová]
rok vydání | 2011 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2011 Stav: Velmi dobrý
kniha | 98 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: čtená, nepoškozená, perfektní stav
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 80 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Úvaly (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: velmi zachovalá
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 49 Kč |
osobní předání – Brandýs nad Labem (Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, okr. Praha-východ) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Praha-všední dny 9.30-16.30 Brandýs-po 19h a víkendy odpoledne |
stav: dobrý/ velmi dobrý
Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídl
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: je nutné vidět videoukázku
Jen tečky na ořízce, jinak perfektní stav.
Youtube ukázka mnou nabízené knihy zde:
https://youtu.be/BARK2qCQy-A
kniha | 89 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Radlice (Praha) | 0 Kč |
PŘEDÁNÍ KNIH u metro stanice Radlická v pracovní dny. ----------- LEVNÉ KNIHY: Ke každé zakoupené knize + 1kniha do 75 Kč zdarma jako dárek z mé nabídky knih. Název dárku/dárků napište do zprávy v objednávce. Díky. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem, imam bajildi, svíčková Stroganoff nebo omáčka Béchamel – mají své velice zajímavé příběhy a stojí za to je znát. Měli bychom přece vědět, co jíme.
Prodáno 11krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)