Jody Vassallo ; fotografie Clive Bozzard-Hill
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2009 | ||||||||||||
| vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
                                Zobrazit více
  | 
                        |||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Nebojte se exotiky a nechejte se zlákat kouzlem asijské kuchyně! Čínské, thajské, japonské, vietnamské a indonéské recepty pro vás budou hračkou díky podrobnému popisu ingrediencí a základních postupů. Unikátní fotografie jednotlivých fází přípravy vás spolu s praktickými radami a jasnými návody provedou všemi úskalími od přípravy surovin až po servírování. Kouskem Dálného východu na talíři jistě nezklamete žádnou návštěvu! S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat: pikantní polévky: tom yum goong, miso, pho… dobroty mezi dva prsty a chuťovky: jarní závitky, maki suši, sašimi… masové pokrmy: hovězí s černými fazolemi, bun cha, vepřové tonkatsu… drůbeží speciality: pekingská kachna, pad thai, zelené kari… pokrmy z darů moře: ústřice po čínsku, kalamáry, temaki suši… zeleninová jídla: smažená ve wok pánvi, s tofu, s kari… a na závěr sladké dezerty: černá rýže, koláč se zázvorem, sorbet z liči
Prodáno 4krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
								
													
	
	
				
	
								
				
				
				
				
					
(reklama)