rok vydání | 2008 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 2., upr. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2008 Stav: Velmi dobrý
kniha | 142 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Jako nova. Viz foto.
Knihu predam osobne v Praze na Vinohradske u Ceskeho rozhlasu, pripadne zaslu postou dle domluvy.
kniha | 65 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
Knihu predam osobne v Praze na Vinohradske u Ceskeho rozhlasu, pripadne zaslu Ceskou postou nebo Zasilkovnou dle domluvy. |
stav: Jako nová
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Hostavice (Praha) | 0 Kč |
stav: Velmi Dobrý
Dobrý stav
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 70 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Bechlín (Litoměřice) | 0 Kč |
stav: Nová
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 65 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Žizníkov (Česká Lípa) | 0 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Prodáno 5krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)