[z anglického originálu ... přeložila Lýdia Černá]
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 1997 | ||||||||||||
vydání | České vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: V pořádku
kniha | 90 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
stav: nová, top stav, pevná vazba
kniha | 114 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 115 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 49 Kč |
osobní předání – Hradec Králové | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
V kuchyních celého světa naleznete mleté maso jako součást velmi oblíbených pokrmů, a to upravené do nejrůznějších tvarů, nastavované zeleninou, kořeněné i podávané s omáčkami. Oblíbenost mletého masa má na svědomí skutečnost, že se velmi snadno připravuje, je hospodárné a jeho rozmanitým ochucením lze z mála získat maximum. Mleté maso může být totiž nejen základem běžných večeří v každé rodině, ale i součástí slavnostích hostin.
Prodáno 2krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)