Vladimír Hůna ; fotografie Vladimír Doležal
| rok vydání | 2002 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 2., přeprac. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nepoužívaná, jako nova
| kniha | 130 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
| osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
stav: NOVÁ
Otlačná vazba v okraji. Cca 2cm, jak byla uložena.
| kniha | 110 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 75 Kč |
| osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
stav: jako nová
| kniha | 100 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Břevnov (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Hodkovičky (Praha) | 0 Kč |
| po - pá , 9 - 17 hodin | |
stav: jako nová
| kniha | 70 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Autor nabízí recepty od dob našich babiček až po současnost, uvádí praktické rady v oblasti vaření, konzervování, uskladňování potravin a sklizené zeleniny a ovoce. Vysvětluje kuchařské pojmy, seznamuje s méně známými surovinami – kořením, ovocem, zeleninou, rybami apod. Knihy dotvářejí charakteristiky zahraničních kuchyní. Nejen začínají hospodyňky, ale i ty zkušenější zde naleznou mnoho důležitých a nových informací. (Druhé přepracované vydání.)
Prodáno 3krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)