Mauro Ruggiero ; [z italského originálu přeložily Kristýna Kutílková, Vanda Vybíralová]
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2010 | ||||||||||||
vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová, nečtená
kniha | 79 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 109 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 49 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Nový Lískovec (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
Brno - centrum, ev. dle dohody |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Tradiční středomořská strava je typem stravy, která i přes značnou různorodost a místní odlišnosti spojovala a částečně dodnes spojuje národy žijící na pobřeží Středozemního moře. Pojem „středomořská strava“ je třeba chápat komplexně jako propojení stravy a životního stylu, způsobu stravování a jeho pozitivního vlivu na zdraví člověka, zejména pokud jde o prevenci kardiovaskulárních chorob. O mimořádném významu tohoto výživového modelu svědčí i fakt, že v listopadu 2010 organizace UNESCO zařadila „středomořskou stravu“ na seznam nemateriálního kulturního dědictví lidstva. Kniha není jen pojednáním o ideálním způsobu stravování, ale přináší rovněž řadu starých i nových receptů středomořské kuchyně.
Prodáno jednou za cenu 60 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)