jazyk | česky | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2015 | ||||||
vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová
kniha | 240 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Mladá Boleslav I (Mladá Boleslav) | 0 Kč |
osobní předání – Podolí (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Zásmuky (Kolín) | 0 Kč |
Občas jezdím do Prahy. Osobní předání volte, pokud na knihu nespěcháte, bývám tam nepravidelně. Předání v centru, Černý most či Háje. Také možno na trase Praha - Kolín |
stav: Nova
kniha | 390 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 133 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 130 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Kniha je dílem mnoha odborníků, lékařů, dietologů i kuchařů z významné onkologické kliniky ve Švýcarsku. Je zaměřená nejen pro nemocné, ale stejně dobře také pro zdravé, kteří dávají přednost vegetariánské stravě. Až na malé výjimky nikoho do ničeho "dietního " nenutí, ačkoli skutečně nabízí opravdovou dietní stravu. Pracuje s řadou tradičních surovin, které byly mnoho let zapovězeny, ale přesto se opět dostávají do popředí zájmu. Nabízí stravu velmi pestrou, vydatnou a chutnou. Co je však jejím tajemstvím? Nenabízí totiž pouze určité chuťově zvláštní, či tradiční kombinace potravin, ale nabízí opravdový alchymický proces s jeho léčebnými dopady. Pokud se tedy rozhodnete věnovat této knize pár chvil, věnujte se také částem hovořícím o procesech zpracování, mísení a přetváření surovin.
Prodáno jednou za cenu 110 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)