Kniha Cukrářská výroba III - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
jazyk česky
rok vydání 2013
vydání 4.
Zobrazit více
nakladatel Informatorium
stran 187
rozměry 143x205
ISBN 978-80-7333-099-6

Prodám tuto knihu

Toto vydání nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Je k dispozici vydání z roku 2001
Je k dispozici vydání z roku 1998

Sháním tuto knihu

2 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Učebnice popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Věnuje pozornost přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům.

Historie prodejů

Prodáno 9krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)