Jiřina Gjuričová, předmluva Josef Charvát
edice | Knihy pro ženy ; svazek 6 | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 1949 | ||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: otrhaný přebal, v jednom místě rozlomená vazba
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
osobní předání – Beroun-Centrum (Beroun) | 0 Kč |
osobní předání – Hořovice (Beroun) | 0 Kč |
Kdykoli |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Význam jednotlivých složek potravy. Složení denní potravy. Kuchyňská příprava potravin. Jednotlivé skupiny potravin a jejich význam v dietetice. Dietní vaření. Některá jeho všeobecná pravidla. Diety: tekuté, kašovité, při chorobách trávících ústrojí, chorobách ledvinových, srdečních a oběhu krevního, ústrojí močového, chorobách krevních, výměny látkové, reumatismu, horečnatých onemocněních. Strava tuberkulosních. Alergie. Dietní předpisy. Obsah jednotlivých součástek stravy v normálním množství a změny při různých dietách. Podávání jídla nemocnému.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)