Kniha Dietní vaření - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Rada žen
edice Knihy pro ženy ; svazek 6
rok vydání 1949
místo Praha
stran 203
rozměry

Význam jednotlivých složek potravy. Složení denní potravy. Kuchyňská příprava potravin. Jednotlivé skupiny potravin a jejich význam v dietetice. Dietní vaření. Některá jeho všeobecná pravidla. Diety: tekuté, kašovité, při chorobách trávících ústrojí, chorobách ledvinových, srdečních a oběhu krevního, ústrojí močového, chorobách krevních, výměny látkové, reumatismu, horečnatých onemocněních. Strava tuberkulosních. Alergie. Dietní předpisy. Obsah jednotlivých součástek stravy v normálním množství a změny při různých dietách. Podávání jídla nemocnému.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(73)
Beroun-Centrum, Hořovice
50 Kč

stav: otrhaný přebal, v jednom místě rozlomená vazba

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  82 Kč
osobní předání – Beroun-Centrum (Beroun)  0 Kč
osobní předání – Hořovice (Beroun)  0 Kč
Kdykoli

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy