Jiřina Gjuričová, předmluva Josef Charvát
| edice | Knihy pro ženy ; svazek 6 | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 1949 | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Výborný
Přední list obálky vlepen uvnitř
| kniha | 60 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Černé Voděrady (Praha-východ) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Význam jednotlivých složek potravy. Složení denní potravy. Kuchyňská příprava potravin. Jednotlivé skupiny potravin a jejich význam v dietetice. Dietní vaření. Některá jeho všeobecná pravidla. Diety: tekuté, kašovité, při chorobách trávících ústrojí, chorobách ledvinových, srdečních a oběhu krevního, ústrojí močového, chorobách krevních, výměny látkové, reumatismu, horečnatých onemocněních. Strava tuberkulosních. Alergie. Dietní předpisy. Obsah jednotlivých součástek stravy v normálním množství a změny při různých dietách. Podávání jídla nemocnému.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)