Kniha Koření - jak vybírat a používat koření v kuchyni : příručka pro kuchaře - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Sallie Morrisová ; [překlad z anglického vydání Marta Adlerová]

nakladatel Svojtka & Co.
rok vydání 2002
vydání České vyd. 1.
jazyk česky
místo Praha
stran 128
rozměry 22 cm
poznámka barev. il.
ISBN 80-7237-574-1 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(19)
Vršovice
150 Kč

stav: Ok

kniha 150 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Vršovice (Praha)  0 Kč
Po domluvě kdykoliv, NC Eden
(380)
Motol, Řepy, Smíchov
280 Kč

stav: velmi dobrý, lehce opotřebené desky (ohnutý roh, drobné otlaky)

Preferuji osobní předání v Praze.

kniha 280 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  82 Kč
osobní předání – Motol (Praha)  0 Kč
osobní předání – Řepy (Praha)  0 Kč
osobní předání – Smíchov (Praha)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 2 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy