Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
Grilování, rožnění a uzení
nakladatel Grada
rok vydání 2006
vydání 1. vyd.
místo Praha
stran 128
rozměry 21 cm
poznámka barev. il.
ISBN 80-247-1466-3 (brož.)

Bezvadný průvodce pro přípravu gastronomického zážitku počínaje vhodným oblečením, prostíráním a konče nápojem na rozloučenou, příručka plná vynikajících receptů, které vám zpříjemní krásné chvíle s přáteli. Na rozdíl od jiných kuchařek tu však naleznete nejen spoustu návodů na přípravu šťavnatých steaků, kotlet, špízů, kuřátek na rožni, grilovaného rybího či mletého masa, ale i tipy na vhodné doprovodné dobroty, jako dipy, saláty, přílohy, ovoce, dezerty, moučníky. Nechybí ani nápoje hodící se právě pro takovou příležitost.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 69 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy