hlavní editorka Victoria Blashfordová-Snellová
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2011 | ||||||||||||
vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2011 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 54 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: JAKO NOVÁ
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 110 Kč |
Balíkovna | 85 Kč |
stav: Nová
kniha | 250 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Libeň (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Paladium, Invalidovna, Křížkova, Palmovka |
stav: nová
kniha | 350 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Kroměříž | 0 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Tato obsáhlá kniha o vaření vás provede kuchyněmi od Dálného východu přes Středomoří až po Mexiko. Pokud jste si ještě netroufli na náročnější recepty, jako jsou například Ústřice a la Rockefeller, tak s touto knihou to pro vás bude hračka. Recepty jsou zprostředkované krok za krokem a doprovázeny fotografiemi. V knize je celá řada předkrmů, hlavních chodů i dezertů. Opravdovými skvosty této knihy jsou technologické postupy. Konečně se dozvíte, jak se nejsnáze vylupuje krabí maso nebo jak připravit dokonalý steak.
Prodáno jednou za cenu 110 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)