Vladimír Doležal ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
rok vydání | 2001 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 3., dopl. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: razítka knihovny, mírně opotřebená
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 100 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
stav: výborný
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 98 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Semily | 0 Kč |
osobní předání je možné v Semilech v antikvariátě a to pouze po předchozí telefonické domluvě, otevírací doba Út-Čtv 10-12, 13-17 v pondělí a v pátek máme otevřeno nepravidelně.... Antikvariát.eu, Semily, ul. Na Mýtě 162 Děkuji:-) Mgr. Daniel Müller |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Více než 300 originálních receptů na přípravu zvěřiny a ryb, které autor zaznamenal z velké části mezi profesionálními a matérskými myslivci a rybáři. Součástí jsou i recepty ze specializovaných restaurací.
Prodáno jednou za cenu 70 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)