Jiří Eichner, Zdeněk Hrabica
rok vydání | 2003 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Lány (Svitavy) | 0 Kč |
stav: Zachovalý stav
Po Praze přivezu jinak poštou neposkozene
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Černý Most (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Po Praze přivezu na metro kdekoliv po domluve taky do práce přivezu i do práce domu |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Kniha kuchařských receptů se věnuje rozličným jednoduchým i svátečním úpravám králíka. Pestré recepty napsané s širokým záběrem, co se týče způsobu a technik zpracování ne zcela doceněného lahodného králičího masa, jsou doplněny i informacemi o chovu králíků a o výživné hodnotě masa.
Prodáno 2krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)