rok vydání | 2012 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: epoškozená! Výborná. Pevná vazba - lamino. Kniha má drobnou oděrku na titulních deskách (0.4 mm - nejde to ani poznat). Rok 2012, vydání 5.
K6
kniha | 794 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 84 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 50 Kč |
stav: dobrý
kniha | 400 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Slavkov u Brna (Vyškov) | 0 Kč |
stav: Nová bez poškození
kniha | 350 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
stav: dobrý
kniha | 400 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Slavkov u Brna (Vyškov) | 0 Kč |
stav: Originál vazba
Kniha je v pěkném stavu.
kniha | 590 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: Pěkný stav, bez poškození
kniha | 550 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Vejprnice (Plzeň-sever) | 0 Kč |
stav: velmi dobrý, škrábance na zadní straně desek, jinak ok
kniha | 250 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Libeň (Praha) | 0 Kč |
Převzetí je možné v pracovních dnech u zastávky tramvaje Ocelářská. Poblíž O2 Arény, metra Českomoravská. |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynikajícm pekařem a také lektorem Prakulu Martinem Hanusem. Předmluvu Vaňkových "POKLADŮ" napsali velcí milovnící a ochránci poctivé české gastronomie kníže Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka Rákosníková-šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví. Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého. Po dlouhé době je tady nová příručka, která si mezi klasickými českými kuchařkami bezpochyby najde své čelní místo. "Poklady" musíte mít!
Prodáno 41krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)