Kniha Technologie přípravy pokrmů - 2 učebnice pro kuchaře a číšníky. - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk

rok vydání 1996
vydání 6., čes. upr. vyd., v IQ 147 1.
Zobrazit více
nakladatel IQ 147
místo Praha
stran 350
rozměry 21 cm
ISBN 80-238-0698-X (v knize neuvedeno : brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(123)
Týnec nad Sázavou
150 Kč

stav: V dobrém stavu

B2

kniha 150 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  49 Kč
osobní předání – Týnec nad Sázavou (Benešov)  0 Kč
Brodce 49, Týnec nad Sázavou , po telefonické domluvě předem
(308)
Karlovy Vary
300 Kč

stav: Zachovany

Máme víc kusů

kniha 300 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Balíkovna  75 Kč
osobní předání – Karlovy Vary  0 Kč

Sháním tuto knihu

2 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Historie prodejů

Prodáno 10krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)