Katrin Schlotterová, Elke Spielmanns-Romeová (text) ; Gregor M. Schmid, Lisa Franzová (fotografie)
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2011 | ||||||||||||
| vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Kniha je objevitelskou výpravou za tajemstvími čínské kuchyně. Autorky i fotografové nahlížejí kuchařům přes rameno na nočních trzích čínských metropolí i v jejich domovech, uvádějí čtenáře do světa restaurací různých cenových kategorií a nabízejí možnost napodobit známá i méně známá čínská jídla doma. Publikace se zabývá nejdůležitějšími a nejznámějšími regionálními kuchyněmi země: od jihu Číny, „tavicího kotlíku" kulinářské kultury, přes bohaté pobřežní provincie a lahůdky pekingské palácové kuchyně až k odlehlým severním provinciím. Není to pouhá kuchařka - přináší množství vysvětlujících údajů i překvapivých skutečností z kulinářské historie i přítomnosti Číny.
Prodáno 15krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)