jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2010 | ||||||||||||
vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Výborný stav, jako nová, 1x ctena
Spodní listy na orizce drobné flíčky, viz foto.
kniha | 138 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 109 Kč |
osobní předání – Řepy (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vršovice (Praha) | 0 Kč |
Vršovice (ulice Kodaňská), Vinohrady (nám.Míru), mozno i v okolí uvedených míst dle domluvy. Cas předání lze téměř kdykoli. Lze po domluvě i Řepy (tram.zast.Blatiny) a dále po tram směr na Andel. |
stav: Nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!
Prodáno jednou za cenu 50 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)