Kniha Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů = - The effect of binary and ternary phosphate emulsifying salt mixtures composition on processed cheese spreads texture properties : teze disertační práce - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

autor Eva Weiserová

kniha Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů = The effect of binary and ternary phosphate emulsifying salt mixtures composition on processed cheese spreads texture properties : teze disertační práce, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně 2012
jazyk česky
rok vydání 2012
Zobrazit více
nakladatel Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
místo Zlín
stran 36
rozměry 21 cm
poznámka il.
ISBN 978-80-7454-203-9 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)