Kniha Variace na pštrosí téma - pštrosí maso a vejce v kuchyni - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
rok vydání 2001
Zobrazit více
nakladatel Montanex
místo Ostrava
stran 87
rozměry 21 cm
poznámka il.
ISBN 80-7225-049-3 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

1 zájemce

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Také v poslední době váháte, zda koupit či nekoupit maso nabízené v obchodech? Náhradou bez zdravotních rizik se může stát pštrosí maso, o jehož přednostech se můžeme přesvědčit už i u nás. Pštrosí maso je vhodné pro každou úpravu. Pštrosí maso lze tedy péci, smažit, grilovat, vařit, dusit, jedním slovem - připravovat všemi známými způsoby. Vyzkoušejte taky vy, jak pštrosí maso chutná.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)