| rok vydání | 2001 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Také v poslední době váháte, zda koupit či nekoupit maso nabízené v obchodech? Náhradou bez zdravotních rizik se může stát pštrosí maso, o jehož přednostech se můžeme přesvědčit už i u nás. Pštrosí maso je vhodné pro každou úpravu. Pštrosí maso lze tedy péci, smažit, grilovat, vařit, dusit, jedním slovem - připravovat všemi známými způsoby. Vyzkoušejte taky vy, jak pštrosí maso chutná.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)