| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2009 | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Kniha pokrývá všechny problémy, které je třeba zvládnout, chceme-li uspořádat grilování: od výběru grilu přes tipy na suroviny, základní grilovací techniky, tajemství marinád až k přípravě vlastních jídel včetně různých příloh. Nalezneme zde 500 receptů - z ryb, plodů moře, drůbeže, masa i zeleniny. Vybírat si můžeme mezi předkrmy, které lákají hosty na hlavní událost večera (například krevetový špíz se sladkokyselou čili omáčkou), a hlavními jídly - za pozornost stojí třeba výborný platýs s ananasem, kachní prsa s bylinkami či jamajská vepřová žebra. Na grilu můžeme připravit také překvapivě široký výběr sladkých jídel - budou stylovou tečkou zahradního grilování. Kniha nám jistě pomůže učinit z grilování radostnou událost.
Prodáno jednou za cenu 120 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)