sestavila Stella Donati ; přeložila Alena Jíchová
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2004 | ||||||||||||
vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Velmi dobrý, jako nová. Kniha vyřazena z knihovny-pár razítek (viz.foto).
V Praze možnost osobního předání na různých místech dle dohody.
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
Zásilkovna | 95 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Příbram I (Příbram) | 0 Kč |
osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
stav: nová
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Záběhlice (Praha) | 0 Kč |
Záběhlice Praha Zahradní Město |
stav: nová
kniha | 120 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Olomouc | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Elegantní, svěží, obsahově bohatý a přesný průvodce vhodný jak pro kuchaře-začátečníky, tak pro zkušené odborníky, kteří se s láskou věnují vaření a pátrání po stále nových receptech. Najdou zde výjimečně různorodá jídla, jejichž základem jsou těstoviny, od nejjednodušších po pokrmy, které uspokojí požadavky i nejzmlsanějších jazýčků. Receptům, podaným stručně a s maximální jasností, předchází nejen základní informace týkající se ingrediencí, obtížnosti a doby přípravy, ale také - v dnešní době zvláště důležitou - kalorickou hodnotu daného jídla.
Prodáno jednou za cenu 115 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)