Kniha Technologie přípravy pokrmů 1 - učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotili 2 uživatelé

Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

rok vydání 2004
vydání 3., přeprac. vyd.
Zobrazit více
dotisk 2009
nakladatel Fortuna
místo Praha
stran 85
rozměry 30 cm
poznámka il.
ISBN 80-7168-912-2 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(10)
Háje, Vinohrady
85 Kč

stav: lehce používaná

kniha 85 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  49 Kč
osobní předání – Háje (Praha)  0 Kč
osobní předání – Vinohrady (Praha)  0 Kč

stav: Nove

Mam i v sade kdo by mel zajem piste volejte

kniha 150 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  98 Kč
Zásilkovna  84 Kč
80 Kč

stav: Jako nová

Jako nová.

kniha 80 Kč
Zásilkovna  89 Kč
(51)
90 Kč

stav: Nová

kniha 90 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  49 Kč
(98)
99 Kč

stav: jako nová

kniha 99 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Balíkovna  79 Kč
(1077)
Strašnice, Záběhlice
60 Kč

stav: opotřebovaná

opotřebovaná, ušpiněná, ohnuté rohy

kniha 60 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  110 Kč
Zásilkovna  105 Kč
Balíkovna  49 Kč
osobní předání – Strašnice (Praha)  0 Kč
osobní předání – Záběhlice (Praha)  0 Kč
Předání knihy: Strašnice - stanice metra Strašnická pouze ve dnech ÚT a ČT vždy v čase 14:00 - 17:00, na místě čekám max. 5 min po domluveném čase, místo upřesním V EMAILU po přípravě knihy. Záběhlice - Litochlebská ul., na adrese bydliště, upřesnění V EMAILU po přípravě knihy, vždy jen po předchozí domluvě.
(26)
150 Kč

stav: nová obalená

kniha 150 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
(29)
Krč, Radlice, Zličín
120 Kč

stav: jako nová

kniha 120 Kč
Zásilkovna  90 Kč
osobní předání – Krč (Praha)  0 Kč
osobní předání – Radlice (Praha)  0 Kč
osobní předání – Zličín (Praha)  0 Kč
(1001)
88 Kč

stav: fajn

kniha 88 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  95 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  49 Kč
(26)
100 Kč

stav: nová

obalená

kniha 100 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
Je k dispozici také vydání z roku 2002

Sháním tuto knihu

1 zájemce

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Historie prodejů

Prodáno 15krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)