Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
| rok vydání | 2004 | ||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 3., přeprac. vyd. | ||||||||||||||
                                Zobrazit více
  | 
                        |||||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová
| kniha | 90 Kč | 
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč | 
| Zásilkovna | 75 Kč | 
| Balíkovna | 65 Kč | 
stav: opotřebovaná
opotřebovaná, ušpiněná, ohnuté rohy
| kniha | 60 Kč | 
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 110 Kč | 
| Zásilkovna | 105 Kč | 
| Balíkovna | 65 Kč | 
| osobní předání – Strašnice (Praha) | 0 Kč | 
| osobní předání – Záběhlice (Praha) | 0 Kč | 
| Předání knihy: Strašnice - stanice metra Strašnická pouze ve dnech ÚT a ČT vždy v čase 14:00 - 17:00, na místě čekám max. 5 min po domluveném čase, místo upřesním V EMAILU po přípravě knihy. Záběhlice - Litochlebská ul., na adrese bydliště, upřesnění V EMAILU po přípravě knihy, vždy jen po předchozí domluvě. | |
stav: jako nová
| kniha | 120 Kč | 
| Zásilkovna | 90 Kč | 
| osobní předání – Krč (Praha) | 0 Kč | 
| osobní předání – Radlice (Praha) | 0 Kč | 
| osobní předání – Zličín (Praha) | 0 Kč | 
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Prodáno 15krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
								
																																			
	
	
				
	
								
				
				
				
				
					
(reklama)