Kniha Maso a zvěřina - [bible šéfkuchaře - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Christian Teubner ; redakce, text a lektorát Katrin Wittmann ; překlad z německého jazyka Martin Sobkuljak]

nakladatel Svojtka & Co.
rok vydání 2010
vydání 1. vyd.
jazyk česky
místo Praha
stran 320
rozměry 31 cm
poznámka barev. il.
ISBN 978-80-256-0420-5 (váz.)

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(53)
Bílý Kostel nad Nisou
150 Kč

stav: Dobrý

kniha 150 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  150 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Bílý Kostel nad Nisou (Liberec)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 12krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy