Ján Košturiak, Zbyněk Frolík a kolektiv
| rok vydání | 2006 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Podniky, které chtějí prosperovat a dlouhodobě existovat na trzích, musejí vyrábět stále víc nejrůznějších výrobků, čímž obrovsky narůstá variabilita výroby. Na druhé straně musejí dosahovat vysokou úroveň kvality, spolehlivosti v rychlosti a přesnosti dodávek, a to všechno při velmi nízkých nákladech, které jsou běžně dosahovány při hromadné výrobě standardních výrobků. Tato knížka vychází ze zkušeností implementace konceptu lean v podmínkách střední Evropy. Dává čtenářům praktické rady, které jim umožní jednotlivé prvky štíhlého podniku správně pochopit a přebrat tak, aby přinesly očekávané efekty. Autoři se kromě metod štíhlé výroby zabývají také štíhlou logistikou, vývojem produktů a štíhlou administrativou. Porovnávají koncepty lean, Six Sigma a TOC a svět produktivity se pokoušejí integrovat se světem inovací a zvyšování hodnoty pro zákazníka. Autoři navrhují postup k dosažení dlouhodobé konkurenceschopnosti firmy, který kombinuje cestu redukce plýtvání a nákladů s cestou strategických inovací.
Prodáno 7krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)