Kniha Povšechné sýrařství - Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : Zpracování mléka a výroba tvarohu : Pojednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření : Po způsobu vyučování v otázkách i odpovědích - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Antonín Rosam

? obálka není k dispozici
rok vydání 1911
Zobrazit více
nakladatel A. Reinwart
místo Praha
stran 40
rozměry 21 cm

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

7 zájemců

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)