Nadja Buchczik, Anton Enns, překlad Eva Nakládalová
| rok vydání | 2018 | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
| kniha | 110 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 50 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| osobní předání – Plzeň Severní Předměstí (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
| osobní předání – Zdice (Beroun) | 0 Kč |
stav: velmi dobrý, mírné opotřebení, lehounce ušpiněna obálka
| kniha | 209 Kč |
| Zásilkovna | 80 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat – jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat. Tato knížka vám nabídne také pořádnou nálož receptů, kde se chilli perfektně snoubí s ostatními chutěmi. Budete ho pak moci zakomponovat do všech druhů pokrmů – od polévek, přes dipy a chutná hlavní jídla až až po dezerty.
Prodáno 3krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)